de 1e dagen met mijn vriend de maagballon

Hoi hoi,

Het is nu zaterdag, twee dagen nadat de maagballon is geplaatst. Het is niet bepaald zonder slag of stoot gegaan. Ik had besloten om woensdagavond al naar Maldegem te rijden om zo de file stress te voorkomen op de donderdagochtend. Op donderdagochtend om 7 uur ging de telefoon. Ik had de kliniek aan de telefoon met de mededeling dat ivm spoedzaken de arts in Brussel moest zijn en dat alle plaatsingen afgebeld moesten worden. Ik balen maar ook gelijk gezegd dat ik al in Maldegem ben. Dat vond ze heel vervelend en stelde voor om de plaatsing in Brussel te laten plaatsvinden. Daar ben ik mee akkoord gegaan.

 

Zonder Tomtom hebben mijn moeder en ik de kliniek gevonden in Brussel. De plaatsing ging voorspoedig. Mijn moeder mocht er zelfs bij blijven. Omdat mijn contactpersoon van de kliniek er niet was, werd alles in het Frans besproken, dat is wel vervelend. Gelukkig spreekt mijn moeder redelijk Frans, maar ken je de taal niet dan is dat wel balen. Na een half uur zat de ballon erin.

 

Uiteindelijk hebben we de weg ook teruggevonden naar Nederland en daar was ik erg blij mee want ik had wel behoefte aan een bank of bed. De 1e dag ben ik wat misselijk geweest en hield niks binnen en had last van veel maagzuur en dat brand wel. De tweede dag hield ik ook niet veel binnen, maar vandaag heb ik alles nog binnengehouden Lachen. Ik heb een half bekertje thee op, wat slokjes water, een beetje zelfgemaakte appelmoes en een halve beker bouillon. Het zit er allemaal nog in. Je maag is nog wel aan het protesteren. Je kan ook nog even niks doen. Gewoon genieten van veel slapen, dvd's kijken en dat soort dingen. Is ook wel eens lekker, want straks gaat het harde werk beginnen.